fbpx

CERTIFICAAT

500,00

Kategorie:

INVESTEER MET ONS MEE – WORD CERTIFICAATHOUDER

Wij willen investeren in de toekomst van ons bedrijf, een plek zijn waar unieke dingen samenkomen en waar de omgeving een belangrijke rol gaat spelen. Hier hebben wij hulp bij nodig, in de vorm van enthousiastelingen en geld. We zoeken mensen die ons willen helpen door tijd, energie of geld te geven. We hebben een grote groep vrijwilligers die dit nu al doen. Voor de Brouwboerderij zoeken we nog meer hulp.

Koop een certificaat voor €500,-

Ontvang als certificaathouder :

  • Proefpakket t.w.v. €100,- (een kennismaking met onze bieren)
  • 5x Jaarlijks een waardebon t.w.v. €100,- te besteden in het proeflokaal, rondleiding of webwinkel.
  • Jouw naam komt op het etiket van een brouwsel uit de Bretttûne serie. (±200 liter, 600 flessen). Hier krijg je ook een fles van.
  • 4x Uitnodiging voor de Certificaathoudersvergadering met feest. (eerste is al geweest)
  • 5x Certificaathouders bier 1 grote fles (t.w.v. €15,-).
  • Eeuwige dankbaarheid van ons en al onze klanten.

(t.w.v. ±€1.000,- over 5 jaar)

Je ontvangt zo snel mogelijk een proefpakket met daarbij een certificaat.
Bestel je via de webwinkel een certificaat en daarbij nog extra producten dan worden die samen met het proefpakket opgestuurd.

Aangezien alle 100 certificaten verkocht zijn we de Brouwboerderij al aan het opbouwen. We hebben nog een wensenlijstje, zo willen we twee grote containers komen voor extra opslag, extra houten vaten voor meer capaciteit en kan het kantoor een opknapbeurt gebruiken. Daarom zijn er meer certificaten beschikbaar.

Door het kopen van een certificaat help je ons enorm. Wij hebben ervoor gekozen om als tegenprestatie je inzet te verdubbelen in bier. Je krijgt dus niet het geld weer terug. We merken dat bij andere brouwerijen de lening na de afgesproken periode vaak niet terug betaald kan worden. Om deze teleurstelling te voorkomen hebben we niet voor een lening gekozen.

Warenkorb
Scroll to Top