fbpx

Besloten proeverij voor groepen

BESLOTEN PROEVERIJ VOOR GROEPEN

met Jan Nota de BierTroubadour

Meer weten over bier, en vooral meer bieren proeven? Zin in een onvergetelijke middag of avond? Kom dan naar Bartlehiem voor een Grutte proeverij in de brouwboerderij of strijk met een grote groep neer op De Eestroom, het schip dat naast de brouwerij aangemeerd ligt. Te ver weg? Laat de proeverij naar jou toe komen! Alle proeverijen zijn te organiseren op een locatie naar keuze.
Dit alles is ook mogelijk onder de professionele begeleiding van Internationaal Biersommelier Jan Nota, ook wel de BierTroubadour genoemd. Hij laat je graag al onze bieren proeven, vertelt over de oorsprong, laat je kennismaken met de échte Grutte Pier en zingt ook nog liedjes over dit mooie gerstenat. Kortom, de Grutte bierproeverijen zijn ‘in Grut feest!’

Piers Proeverij

Ken jij de ingrediënten die we gebruiken om onze heerlijke bieren te maken? Weet je waarom een stout bijna zwart van kleur is, waarom een dubbel zoetig smaakt en wat een koffiefilter met bier te maken heeft? En ben je bekend met het fenomeen bierstachelen of Bière Flambee? Je gaat een opbouw van bekende bierstijlen proeven. Hierbij krijg je uitleg over de herkomst van het type, de bereiding, het schenken én het drinken.

Meer informatie en reserveren kan via:
E-mail: karin@gruttepierbrouwerij.nl
Telefoon / WhatsApp: 06 – 185 326 24

Duur: ca. 2,5 uur.

Kosten op basis van 15 personen:

In Bartlehiem € 22,50 per persoon, ex BTW, incl bier.
In Bartlehiem met Jan Nota: € 44,50 per persoon, ex BTW incl. bier.
Op locatie met Jan Nota: € 34,50 per persoon, ex BTW, incl. bier.

De Piers Proeverij is vanaf 15 personen. Bij minder mensen betaal je voor 15 p.

Praamproeverij 

Samen met Praamverhuur Leeuwarden verzorgen wij een bierproeverij door de Leeuwarder grachten, aan boord van de praam Grutte Pier. Tijdens deze twee uur durende praamvaart kun je genieten van zeven verschillende soorten bier en van livemuziek van BierTroubadour Jan Nota. Naast zijn muzikale optreden vertelt Jan ook alles over de verschillende soorten bier. Bovendien mag je je glas mee naar huis nemen.

Reserveren kan via: https://praamverhuurleeuwarden.nl/arrangementen/bierproeverijen/grutte-pier

Duur: ca. 2 uur.

Kosten: € 45 per persoon, incl. bier, praamvaart en begeleiding Jan Nota.
Maximaal 20 personen.

Bier & Spijs

Bier & Spijs is een proeverij met verschillende soorten kaas, vlees en chocolade. Ontdek hoe bier en spijs met elkaar combineren. Waar let je op?

kleine hapjes: kaas, worst van lokale Mangalica-varkens, en chocola (speciaal in België gemaakt voor Fryske biercombinaties, zoals Fryske dúmkes-chocola).

Meer informatie en reserveren kan via:
E-mail: karin@gruttepierbrouwerij.nl
Telefoon / WhatsApp: 06 – 185 326 24

Duur: ca. 2,5 uur.

Kosten op basis van 15 personen:

In Bartlehiem € 29,50 per persoon, ex BTW, incl bier en spijs.
In Bartlehiem met Jan Nota: € 49,50 per persoon, ex BTW incl. bier en hapjes.
Op locatie met Jan Nota: € 42,50 per persoon, ex BTW, incl. bier en hapjes

De Bier & Spijs-proeverij is vanaf 15 personen. Bij minder mensen betaal je voor 15 p.

Op Locatie

Je kunt natuurlijk komen proeven op onze prachtige brouwboerderij in Bartlehiem. Maar met een goed glas bier op is autorijden niet meer verantwoord. Dus waarom niet een proeverij op een locatie die voor jou handig is? Fleur thuis je verjaardagsfeestje op, of regel een proeverij in je sportkantine of je vertrouwde stamcafé zodat je op de fiets weer naar huis kan. Alle proeverijen op deze pagina’s zijn op locatie te organiseren.

Proeverij op maat of op een andere locatie? Neem contact met ons op via:
E-mail: karin@gruttepierbrouwerij.nl
Telefoon / WhatsApp: 06 – 185 326 24