fbpx

Contact

Contactformulier

Name(Required)

Adres

Grutte Pier Brewery
Bartlehiem 23
9091 BH Wyns

ROUTE

BELBUS

Openingstijden

OFFICE

ma t/m vr
From 9 to 5

WINKEL

ma t/m do
14:00 – 17:00 uur
vr, za & zo
14:00 uur – 20:00 uur

TAP ROOM

vr, za & zo
14:00 – 20:00 uur
+ op aanvraag

CONTACTPERSONEN

FRANS

Frans Filius

Brouwmeester

+31 6 81 51 78 44
frans@gruttepierbrouwerij.nl

Frans is the creative creator of the story and vision around Grutte Pier and the brewery. All recipes – beers full of flavour and character and accessible for everyone – are his. Because of his entrepreneurship is the brewery grown into what it is today. His unique view, enthusiasm and vigour make Grutte Pier Brewery into thé Frisian brewery of this moment. His course arises from the same values as of Grutte Pier back then: strength, freedom, independence, reliability and pride (although Frans has never beheaded someone as far as known).

RENZE

Renze Bil

Verkoop / Buitendienst

+31 6 21 83 48 81
renze@gruttepierbrouwerij.nl

Renze, de man met misschien wel het hoogste knuffelgehalte van Noord-Nederland, handelt vanuit zijn hart. Hij zorgt ervoor dat onze afnemers in het denken en doen van de brouwerij de waarden van Grutte Pier herkennen: kracht, vrijheid, onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en trots. Grutte Pier Brouwerij heeft al vele fasen gekend, van te veel vraag en te weinig aanbod tot te veel aanbod en te weinig vraag. Renze koerste de brouwerij hier doorheen. Hij koos voor de persoonlijke aanpak, waardoor we nu een hechte band met onze afnemers hebben. Want het gaat niet alleen om verkopen, maar vooral om gunnen.

KARIN

Karin Gottmer

Kantoor / Binnendienst

+31 6 18 53 26 24

Aa 5 jaar brouwen is Grutte Pier Brouwerij reeds uitgegroeid tot vaste speler in de speciaalbier wereld en hebben wij een nieuwe kracht mogen verwelkomen in ons team: Karin. Als enthousiaste nieuwkomeling (en natuurlijk vooral: bierliefhebber) verzorgt zij niet alleen de klantenservice, de binnendienst, administratieve zaken en een hele hoop andere hand en spandiensten, ook is zij zo nu en dan onze charmantste kelnerin en vertelt je alles wat je wilt weten over de speciaalbiertjes die je bij ons in Bartlehiem kunt komen proeven.

FROUKJE

Froukje van Wengerden

Proeflokaal / Evenementen

+31 6 41 39 07 95
froukje@gruttepierbrouwerij.nl

Dat gebeurd er als je verliefd wordt op een brouwer? Dan wordt je automatisch ook een beetje verliefd op zijn bier! Frans & Froukje zijn naast partners in het leven, ook steeds meer partners in het reilen en zeilen op hun erf in Bartlehiem. Met haar achtergrond als documentairemaakster verzorgt zij alle fotografie op de website. Daarnaast runt zij vanaf heden alles wat er in en rondom het proeflokaal in Bartlehiem plaatsvindt. Hier zal zij ook met enige regelmaat speciale (culturele) evenementen organiseren, die te vinden zijn in onze evenementenkalender op de website.

 

 

 

 

GRUTTE PIER BIJ JOU IN DE BUURT

COLLECTORS