fbpx

PROEFLOKAAL

BEZOEK ONS PROEFLOKAAL

Een ruimte midden in de natuur. Omringd door weilanden, bomen, bloemen, water, zon, mensen, dieren en miljoenen micro-organismen. En natuurlijk hét beroemde bruggetje van Bartlehiem. Brouwboerderij Bartlehiem is een plek waar wij lokale ingrediënten tot unieke bieren brouwen.

Kom hier onze bieren proeven. Buiten, aan het water, met een houtvuurtje erbij of binnen, te midden van de ketels en houten vaten. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag zijn we open en kun je bij ons heerlijke bieren drinken of bijvoorbeeld een proefplankje van 4 verschillende bieren bestellen. Uiteraard hebben we ook lokale hapjes die uitstekend passen bij de bieren.

WINKEL
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 20.00 uur.

PROEFLOKAAL
Geopend op zaterdag en zondag van 14:00 uur tot 20:00 uur.

 • MIDDELEEUWS BOCKBIER DINER

  ,

  15 Okt - 19:00 tot 22:00| MIDDELEEUWS BOCKBIER DINER

  In het pittoreske Bartlehiem ligt naast onze brouwerij een prachtig schip. Dobberend in de Dokkumer Ee is dit een perfecte locatie voor ons Middeleeuws Bockbier Diner. Denk aan varken aan het spit, grote worsten, stoofvlees, gepofte aardappelen en gegrilde groente. Terwijl je aan een lange tafel geniet van een heerlijk maal, kijk en luister je naar de verhalen en liederen van de Biertroubadour. Je drinkt daarbij verschillende unieke bockbieren en ervaart een avond alsof je een overwinning viert. Prijs is exclusief drank. Inloop vanaf 18:00 Vervoer: Loop, fiets, vaar of rij mee met een BOB. Of gebruik heen de Belbus €2,50 (reserveer deze tijdig) en terug onze Terugtaxi €8,00 (boek dit samen met het diner) Zowel de belbus als de Terugtaxi gaat tussen Bartlehiem en Station Leeuwarden.
  40,0048,00
 • BELEEF BIER – BIERYOGA

  ,

  BELEEF BIER - BIERYOGA

  Onder begeleiding van yogadocent Maikel van ‘De Inspiratieplek’ ga je een ontspannen yogales volgen waarbij je de technieken van yoga gaat gebruiken om het bier te proeven. Heb je altijd al eens yoga willen doen, maar zit je liever in de kroeg? Of ben je als yogabeoefenaar toch wel erg nieuwsgierig hoe dit samengaat met bier proeven? Boek dan deze bieryoga les. WAT: Yoga van Maikel met bierproeverij van Grutte Pier Brouwerij (4 proefglaasjes) WAAR: Grutte Pier Brouwerij Bartlehiem - Buiten of Binnen afhankelijk van het weer WANNEER: Zondagmiddag van 14:00 - 15:00 uur (data zie agenda hieronder) WIE: Iedereen die nieuwsgierig is naar yoga en bier proeven! KOSTEN: €19,50 (inclusief bierproeverij) MEENEMEN: Yogamat & makkelijk zittende kleding. Heb je geen yogamat? Neem dan even contact op met ons.
  From: 19,50

SPECIALE ACTIVITEITEN