fbpx

Kontakt

Contactformulier

Namme(Fereaske)

Adres

Grutte Pier Brouwerij
Bartlehiem 23
9091 BH Wyns

ROUTE

BELBUS

Openingstijden

KANTOAR

ma t/m vr
9 – 17 oere

WINKEL

ma t/m do
14:00 – 17:00 uur
vr, za & zo
14:00 uur – 20:00 uur

PRIUWLOKAAL

vr, za & zo
14:00 – 20:00 uur
+ op aanvraag

Wij zijn geopend op Hemelvaartsdag, 1e en 2e Pinksterdag!
Op vrijdag 20 mei zijn wij gesloten.

CONTACTPERSONEN

FRANS

Frans Filius

Brouwmeester

+31 6 81 51 78 44
frans@gruttepierbrouwerij.nl

Frans is de kreative skepper fan it ferhaal en de fyzje om Grutte Pier en de brouwerij hinne. Alle resepten – bieren fol smaak en karakter – binne fan syn hân. Troch syn ûndernimmerskip is de brouwerij wurden wat er no is. Syn unike kyk, entûsjasme en wilskrêft soargje derfoar dat Grutte Pier Brouwerij dé Fryske brouwerij fan dit stuit is. Syn koers komt fuort út deselde wearden as dy fan Grutte Pier destiids: krêft, frijheid, ûnôfhinklikens, betrouberens en grutskens (al hat Frans foar safier't bekend is noch nea immen in kopke lytser makke).

RENZE

Renze Bil

Verkoop / Buitendienst

+31 6 21 83 48 81
renze@gruttepierbrouwerij.nl

Renze, de man met misschien wel het hoogste knuffelgehalte van Noord-Nederland, handelt vanuit zijn hart. Hij zorgt ervoor dat onze afnemers in het denken en doen van de brouwerij de waarden van Grutte Pier herkennen: kracht, vrijheid, onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en trots. Grutte Pier Brouwerij heeft al vele fasen gekend, van te veel vraag en te weinig aanbod tot te veel aanbod en te weinig vraag. Renze koerste de brouwerij hier doorheen. Hij koos voor de persoonlijke aanpak, waardoor we nu een hechte band met onze afnemers hebben. Want het gaat niet alleen om verkopen, maar vooral om gunnen.

KARIN

Karin Gottmer

Kantoor / Binnendienst

+31 6 18 53 26 24
karin@gruttepierbrouwerij.nl

Na 5 jaar brouwen is Grutte Pier Brouwerij reeds uitgegroeid tot vaste speler in de speciaalbier wereld en hebben wij een nieuwe kracht mogen verwelkomen in ons team: Karin. Als enthousiaste nieuwkomeling (en natuurlijk vooral: bierliefhebber) verzorgt zij niet alleen de klantenservice, de binnendienst, administratieve zaken en een hele hoop andere hand en spandiensten, ook is zij zo nu en dan onze charmantste kelnerin en vertelt je alles wat je wilt weten over de speciaalbiertjes die je bij ons in Bartlehiem kunt komen proeven.

FROUKJE

Froukje van Wengerden

Proeflokaal / Evenementen

+31 6 18 53 26 24
froukje@gruttepierbrouwerij.nl

Wat gebeurd er als je verliefd wordt op een brouwer? Dan wordt je automatisch ook een beetje verliefd op zijn bier! Frans & Froukje zijn naast partners in het leven, ook steeds meer partners in het reilen en zeilen op hun erf in Bartlehiem. Met haar achtergrond als documentairemaakster verzorgt zij alle fotografie op de website. Daarnaast runt zij vanaf heden alles wat er in en rondom het proeflokaal in Bartlehiem plaatsvindt. Hier zal zij ook met enige regelmaat speciale (culturele) evenementen organiseren, die te vinden zijn in onze evenementenkalender op de website.

 

 

 

 

GRUTTE PIER BIJ JOU IN DE BUURT

SAMMELERS