fbpx

PRIUWLOKAAL

Proeflokaal Bartlehiem

Kom onze bieren proeven in ons prachtige proeflokaal in Bartlehiem. Buiten, aan het water, met een houtvuurtje erbij of binnen, te midden van de ketels en houten vaten. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag zijn we open en kun je bij ons heerlijke bieren drinken of bijvoorbeeld een proefplankje van 4 verschillende bieren bestellen. Bovendien staan wij altijd klaar om extra tekst en uitleg te geven over onze bieren en onze brouwerij. Uiteraard hebben we ook lekkere hapjes die uitstekend passen bij de bieren.

Ons proeflokaal is bovendien uitstekend te bezoeken met (kleine) kinderen! Wij hebben een groot buitenerf met trampoline, schommels, skelters en fietsjes en je kunt natuurlijk ook heerlijk zwemmen!

Openingstijden

Vrijdag, zaterdag & zondag
Van 14 tot 20 uur

Op zaterdag 24 september is ons proeflokaal gesloten ivm het Bierfestival Leeuwarden

Je kunt altijd spontaan bij ons komen aanwaaien. Reserveren kan natuurlijk ook via: proeflokaal@gruttepierbrouwerij.nl of +31 6 18 53 26 24.

 

Groepen

Uns proeflokaal leent zich uitstekend voor bedrijfsuitjes, verjaardagen, vergaderingen of een bruiloft. Strijk neer in ons gloednieuwe proeflokaal of, bij mooi weer, op ons grote buitenterras naast een houtvuur. Wij organiseren verschillende activiteiten, zoals een Muzikale Bierproeverij, Bieryoga, High Beers, Bier & BBQ of Bier & Pizza. Kijk op onze speciale pagina voor Groepen voor meer informatie.

Meer info voor groepen

Bekijk onze evenementenkalender

Speciale evenementen

Fanwege de bijzondere ligging van ons proeflokaal op een voormalige scheepswerf aan het water organiseren wij hier ook graag bijzondere evenementen. Denk aan culturele activiteiten rondom muziek, film of theater. Een vrijmarkt op Koningsdag. Of bieryoga in de zomermaanden. En natuurlijk ook culinaire activiteiten, zoals een proeverij van Winterse Kelderbieren, een Middeleeuws Bockbier Diner of een Zomerse BBQ. Eigenlijk is alles mogelijk, dus hou onze website en socials in de gaten voor de agenda! Heb je zelf leuke ideeën voor een evenement? Neem contact met ons op want daar staan we graag voor open!