fbpx

PRIUWLOKAAL

PROEFLOKAAL BARTLEHIEM

Kom onze bieren proeven in ons prachtige proeflokaal in Bartlehiem. Buiten, aan het water, met een houtvuurtje erbij of binnen, te midden van de ketels en houten vaten. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag zijn we open en kun je bij ons heerlijke bieren drinken of bijvoorbeeld een proefplankje van 4 verschillende bieren bestellen. Bovendien staan wij altijd klaar om extra tekst en uitleg te geven over onze bieren en onze brouwerij. Uiteraard hebben we ook lekkere hapjes die uitstekend passen bij de bieren.

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag, zaterdag & zondag
Van 14 tot 20 uur
Wij zijn geopend op Hemelvaartsdag, 1e en 2e Pinksterdag!
Op vrijdag 20 mei zijn wij gesloten.

Je kunt altijd spontaan bij ons komen aanwaaien. Reserveren kan natuurlijk ook via: proeflokaal@gruttepierbrouwerij.nl of +31 6 18 53 26 24.

 

GROEPEN & PROEVERIJEN OP MAAT

Uns proeflokaal leent zich uitstekend voor groepsuitjes of proeverijen op maat. Strijk neer in ons gloednieuwe proeflokaal of, bij mooi weer, op ons grote buitenterras naast een houtvuur. Dit alles is ook mogelijk onder professionele begeleiding van Internationaal Biersommelier Jan Nota, ook wel de Bier Troubadour genoemd. Hij laat je graag al onze bieren proeven, vertelt over de oorsprong, laat je kennismaken met de échte Grutte Pier en zingt ook nog liedjes over dit mooie gerstenat. Kortom, de Grutte bierproeverijen zijn ‘in Grut feest! Daarnaast is het ook mogelijk om een compleet verzorgd BBQ Diner bij ons te boeken, waarbij Folkert van de Burning Baarch speciaal voor jullie komt buitenkoken op ons erf.

Meer info

Bekijk onze evenementenkalender

SPECIALE EVENEMENTEN

Fanwege de bijzondere ligging van ons proeflokaal op een voormalige scheepswerf aan het water organiseren wij hier ook graag bijzondere evenementen. Denk aan culturele activiteiten rondom muziek, film of theater. Een vrijmarkt op Koningsdag. Of bieryoga in de zomermaanden. En natuurlijk ook culinaire activiteiten, zoals een proeverij van Winterse Kelderbieren, een Middeleeuws Bockbier Diner of een Zomerse BBQ. Eigenlijk is alles mogelijk, dus hou onze website en socials in de gaten voor de agenda! Heb je zelf leuke ideeën voor een evenement? Neem contact met ons op want daar staan we graag voor open!