fbpx

RODULF DE VIKING

RODULF DE VIKING

RODULF DE VIKING

2,7561,05

Rodulf de Viking

Rodulf de Viking is een honingtripel en is gebrouwen ter ere van de tentoonstelling Wij Vikingen. De beruchte Vikingleider Rodulf was de schrik van de Noordzee toen hij in het jaar 873 Friesland binnenviel. Hij beval de inwoners schatting te betalen of anders zou hij alle mannen vermoorden. De Friezen weigerden en gingen de confrontatie aan. In een bloedige strijd hakten ze Rodulf en 800 andere Vikingen in de pan. De Vikingen die het overleefden mochten pas vertrekken toen ze een flinke som zilver hadden betaald. In Wij Vikingen ontdek je dat Nederlanders een nauwe, gewelddadige maar ook broederlijke band hadden met Vikingen. De tentoonstelling is van 19 oktober 2019 t/m 15 maart 2020 te zien in het Fries Museum in Leeuwarden.

Via digitale tovenarij komt dit etiket tot leven. Gebruik hiervoor een slimme telefoon en download de app ‘Rodulf de Viking’ in de app winkel.

Ingrediënten: Water uit de Frysk Fris bron, Honing GERSTemout, HAVERvlokken, TARWEmout, Hop (Cascade, Saaz), Koriander en Gist. Geproduceerd door Grutte Pier Brouwerij, GruttePierBrouwerij.nl Ongepasteuriseerd en ongefilterd. Bevat gluten. Bier van hoge gisting. Nagisting op de fles. Alc. 7,5% vol 29 EBU Bier cat. S 13 EBC Inhoud 33 cl Ideale schenktemperatuur rond de 7 °C. Geniet maar drink met mate.

opklearje
UGS : 4023 Catégorie :
0000

Informations complémentaires

Bundel

1 stuk, 6 stuks, 12 stuks, 24 stuks