fbpx

VADERDAG BBQ

VADERDAG BBQ

VADERDAG BBQ

42,5050,00

19 juni – 16:00 tot 20:00| VADERDAG BBQ DINER

In 2014 beginnen twee jongens een Friese brouwerij met de naam Grutte Pier. Een volksheld, een boer, een vrijheidsstrijder, maar bovenal: een vader. Kleine jongens worden groot en dus hebben zij 6 jaar later niet alleen een heleboel bier gebrouwen, maar zijn zij zelf ook vader geworden!

Tijd dus voor een bijzonder BBQ diner waarin we het gevoel van familie als verbindende kracht met elkaar zullen vieren  (en ja, ook moeders, dochters, zonen, stiefvaders of iedereen die zich op wat voor manier dan ook vader voelt is welkom). Denk aan bijzondere gerechtjes die de focus leggen op het voor de vleesindustrie niet zo gangbare ‘mannelijke’ vlees: coq a la bière, bok en stier. Een ode aan de man dus! En natuurlijk nog veel meer, zoals zuurdesem brood gebakken door de brouwer, groenten en andere lekkernijen.

Kortom; een compleet verzorgd diner door onze bekendste pitmaster (en vader) aan huis: Folkert van de Burning Baarch. Hij komt speciaal voor ons naar Bartlehiem om op zijn hout – en houtskool gestookte smokers en grills verse gerechten te bereiden terwijl jullie genieten van de plek en elkaar.

Prijs is exclusief drank.
Inloop vanaf 16:00
Vervoer: Loop, fiets, vaar of rij mee met een BOB.
Of gebruik heen de Belbus €2,50 (reserveer deze tijdig)
en terug onze Terugtaxi €7,50 (boek dit samen met het diner)
Zowel de belbus als de Terugtaxi gaat tussen Bartlehiem en Station Leeuwarden.

wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , ,
0000