fbpx

Evenementenkalender

Vanwege de bijzondere ligging van ons proeflokaal op een groot erf aan het water en met Scheepsatelier  Eestroom voor de deur, organiseren wij hier ook graag bijzondere evenementen.  Denk aan culturele activiteiten rondom muziek, film of theater. Een vrijmarkt op Koningsdag. Bieryoga in de zomermaanden. Live-muziek. En natuurlijk ook bijzondere activiteiten op het gebied van smaak, zoals een winterse proeverij, een Middeleeuws Bockbier Diner of een zomerse BBQ. Eigenlijk is alles mogelijk, dus hou onze website en socials in de gaten voor de agenda! Heb je zelf leuke ideeën voor een evenement? Neem contact met ons op want daar staan we graag voor open!

LIVE-MUZIEK IN ONS PROEFLOKAAL
ZONDAG 1 OKTOBER TUSSEN 16 EN 19 UUR

Maak je op voor een muzikale sensatie met ‘Het Brandweer’, deze vierkoppige, semi-akoestische band die een onvergetelijke sfeer weet te creëren. Laat je meeslepen door hun harmonieën en strakke samenspel, een ware traktatie voor elke muziekliefhebber. Dit alles in de intieme ambiance van het proeflokaal van de Grutte Pier Brouwerij. Terwijl je geniet van hun melodieuze klanken, kun je jezelf ook onderdompelen in de authentieke smaken van onze speciaalbieren. Een perfecte combinatie van muziek en ambachtelijk brouwen wacht op je. Mis het niet!
GRATIS ENTREE!

PLONS! FILM FESTIVAL
6, 7 & 8 OKTOBER 2023

Duik in docu tijdens de 4e editie van PLONS! International Short Documentary Film Festival. Op 6, 7 & 8 oktober 2023 meert Scheepsatelier Eestroom aan bij de Grutte Pier Brouwerij in Bartlehiem en kun je het hele weekend lang mooie, ontroerende, verbazingwekkende of grensverleggende documentaire films kijken!

WAT: Documentaires kijken in het schip
WAAR: Grutte Pier Brouwerij Bartlehiem 23, 9091 BH Wyns
WANNEER: Vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023
WIE: Iedereen die nieuwsgierig is naar film
KOSTEN: €11,00 (+ een aantal gratis toegankelijke filmblokken)

MIDDELEEUWS BOCKBIER DINER
21 OKTOBER 2023

Nestel je in het schilderachtige Bartlehiem, waar ons gezellige proeflokaal langs de oevers van de Dokkumer Ee ligt. Hier is de ideale setting voor ons Middeleeuwse Bockbier Diner. Stel je een tafel voor vol sappig vlees van het spit, robuuste worsten, rijk stoofvlees, luchtige gepofte aardappelen en knapperig gegrilde groenten. Zittend aan een gemeenschappelijke tafel word je ondergedompeld in een sfeer van oude verhalen, betoverende liederen en adembenemende vuurspuwshows. Proef de rijkdom van diverse speciale bockbieren en beleef een avond alsof je in het hart van een middeleeuws feest zit.

Scroll naar boven