fbpx

Evenementenkalender

Vanwege de bijzondere ligging van ons proeflokaal op een groot erf aan het water en met Scheepsatelier  Eestroom voor de deur, organiseren wij hier ook graag bijzondere evenementen.  Denk aan culturele activiteiten rondom muziek, film of theater. Een vrijmarkt op Koningsdag. Bieryoga in de zomermaanden. En natuurlijk ook bijzondere activiteiten op het gebied van smaak, zoals een winterse proeverij, een Middeleeuws Bockbier Diner of een zomerse BBQ. Eigenlijk is alles mogelijk, dus hou onze website en socials in de gaten voor de agenda! Heb je zelf leuke ideeën voor een evenement? Neem contact met ons op want daar staan we graag voor open!

Zaterdag 10 december
Virtuele Proeverij met de Biertroubadour
20 uur | Thuis óf in Bartlehiem

Virtuele Proeverij – 10 DEC –  20:00

We kunnen wel spreken van een ware traditie. De virtuele proeverij met de Biertroubadour Jan Nota! Met dit jaar de focus op het bier. Geen hapjes – wel verdieping! Wat kan je allemaal doen met bier? Hoe maak je bier? Wat zit er allemaal in? Wat maakt een Grutte Pier bier nou een Grutte Pier bier? Wees niet bang voor een saaie les. Want ook dit jaar komen we met toffe filmpjes, nieuwe nummers en grappige verhalen! Gasten van de show? Kerstman? Sinterklaas? Dokter Love?

Nieuw dit jaar! Live kaarten!

Je kan er dit jaar live bij zijn! In Bartlehiem, in het proeflokaal. Een kijkje achter de schermen, meet and greet met de topstukken van de show.

Zondag 18 december & 15 januari
Wim Hof Workshop
11 tot 17 uur | Bartlehiem

Ben jij ook wel eens benieuwd wat dat wereldberoemde ijsbad van Wim Hof nu eigenlijk precies met je doet?

Dat kun je vanaf nu ervaren bij de Grutte Pier Brouwerij! Onder begeleiding van Maikel van ‘De Inspiratieplek’ ga je in 6 uren tijd een workshop volgen met als einddoel: het ijsbad!

Duur: ca. 6 uur (inclusief lunch)
In Bartlehiem met Maikel van de Inspiratieplek: € 109 per persoon
Inclusief volledige workshop, ijsbad en lunch.

Zaterdag 28 januari | 20 uur
Grutte Pier Film & Bierproeverij
Samen met Steven de Jong & Frans Filius | Bartlehiem

Een film over Grutte Pier, en dat samen met Grutte Pier bier!

Winkelwagen
Scroll naar top