fbpx

Agenda

Evenementenkalender

Vanwege de bijzondere ligging van ons proeflokaal op een groot erf aan het water en met Scheepsatelier  Eestroom voor de deur, organiseren wij hier ook graag bijzondere evenementen.  Denk aan culturele activiteiten rondom muziek, film of theater. Een vrijmarkt op Koningsdag. Bieryoga in de zomermaanden. En natuurlijk ook bijzondere activiteiten op het gebied van smaak, zoals een winterse proeverij, een Middeleeuws Bockbier Diner of een zomerse BBQ. Eigenlijk is alles mogelijk, dus hou onze website en socials in de gaten voor de agenda! Heb je zelf leuke ideeën voor een evenement? Neem contact met ons op want daar staan we graag voor open!

8 Juli & 5 Augustus - 19:30 - BIERYOGA - bier/yoga/proeven/buiten

Meer info & Tickets

Heb je altijd al eens yoga willen doen, maar zit je liever in de kroeg? Of ben je als yogabeoefenaar toch wel erg nieuwsgierig hoe dit samengaat met bier proeven? Boek dan deze bieryoga les. Onder begeleiding van yogadocent Maikel van ‘De Inspiratieplek’ ga je een ontspannen yogales volgen waarbij je de technieken van yoga gaat gebruiken om het bier te proeven.

 

Wat: Bieryoga
Wanneer: Vrijdagavond 8 juli of 5 augustus vanaf 19.30 uur.
Waar: Grutte Pier Brouwerij
Bartlehiem 25
9091 BH Wyns
Let op: Neem je yogamatje mee! Als je die niet hebt, dan hebben wij er wel eentje voor je 😉

20 Augustus - 13:00 - NACHTKIJKERS - film/kampvuur/bieryoga/muziek

Meer info & Tickets

Begin de dag met een energieke workshop Bieryoga, stap aan boord van het schip voor een verrassend filmprogramma, duik tussendoor nog even de Dokkumer Ee in en geniet onderweg van een lekkere Grutte Pier op het terras. Tijdens het Nachtkijkers Festival bij de Grutte Pier Brouwerij valt er van alles te beleven. Om de dag compleet te maken zorgen we voor live-muziek, filmquiz, kampvuur en een traditionele Napolitaanse Pizzaproeverij. Kortom: Nachtkijkers bij de Grutte Pier Brouwerij wordt één groot, zomers, feestelijk samenzijn!

WAT: Film, live-muziek, bieryoga, filmquiz, pizzaproeverij, bier & kampvuur.
WAAR: Grutte Pier Brouwerij, Bartlehiem 25, 9091 BH Wyns
WANNEER: Zaterdag 20 augustus van 13:00 – 01:00 uur.
VOOR WIE: Iedereen!
KOSTEN: €22,50 of €37,50 (inclusief traditionele Napolitaanse Pizzaproeverij).
ROUTEBESCHRIJVING & BELBUS INFO: https://gruttepierbrouwerij.nl/route-naar-de-grutte-pier-brouwerij/
LET OP: Je kunt bij het kopen van je ticket zelf kiezen of je wel of niet wenst deel te nemen aan de Pizzaproeverij. Er zijn tijdens het evenement geen andere foodtrucks of maaltijden verkrijgbaar op het terrein. Wel kun je kleine snacks kopen in de brouwerij, zoals bittergarnituur, borrelplanken, filmsnacks of ijsjes.

15 Oktober - 18:00 - MIDDELEEUWS BOCKBIER DINER - bierpullen/lange tafels/muziek/varken aan het spit

Een Middeleeuws Bockbier Diner. Denk aan varken aan het spit, grote worsten, stoofvlees, gepofte aardappelen en gegrilde groente. Terwijl je aan een lange tafel geniet van een heerlijk maal, kijk en luister je naar de verhalen en liederen van de Biertroubadour. Je drinkt daarbij verschillende unieke bockbieren en ervaart een avond alsof je een overwinning viert.

Wat: Varken aan het spit, bockbier, lange tafels en muziek
Wanneer: Zaterdag 15 oktober vanaf 18:00 uur.
Waar: Grutte Pier Brouwerij
Bartlehiem 25
9091 BH Wyns
Toegang: Tickets binnenkort verkrijgbaar!