fbpx

Contact

Contactformulier

Contactformulier

Naam(Vereist)

Adres

Grutte Pier Brouwerij
Bartlehiem 23
9091 BH Wyns

ROUTE

BELBUS

Openingstijden

KANTOOR

ma t/m vr
9 – 17 uur

WINKEL

ma t/m do
14:00 – 17:00 uur
vr, za & zo
14:00 uur – 20:00 uur

PROEFLOKAAL

vr, za & zo
14:00 – 20:00 uur
+ op aanvraag

Op zaterdag 24 september is ons proeflokaal gesloten ivm het Bierfestival Leeuwarden

Contactpersonen

Frans Filius

Mede-eigenaar
Creatief Directeur

+31 6 81 51 78 44
frans@gruttepierbrouwerij.nl

Frans is de creatieve schepper van het verhaal en de visie rondom Grutte Pier en de brouwerij. Alle recepten – bieren vol smaak en karakter, toegankelijk voor iedereen – zijn van zijn hand. Door zijn ondernemerschap is de brouwerij geworden wat ze nu is. Zijn unieke kijk, enthousiasme en daadkracht zorgen ervoor dat Grutte Pier Brouwerij dé Friese brouwerij van dit moment is. Zijn koers komt voort uit dezelfde waarden als die van Grutte Pier destijds: kracht, vrijheid, onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en trots (al heeft Frans voor zover bekend nog nooit iemand een kopje kleiner gemaakt).

Renze Bil

Mede – eigenaar
Verkoop / Buitendienst

+31 6 21 83 48 81
renze@gruttepierbrouwerij.nl

Renze, de man met misschien wel het hoogste knuffelgehalte van Noord-Nederland, handelt vanuit zijn hart. Hij zorgt ervoor dat onze afnemers in het denken en doen van de brouwerij de waarden van Grutte Pier herkennen: kracht, vrijheid, onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en trots. Grutte Pier Brouwerij heeft al vele fasen gekend, van te veel vraag en te weinig aanbod tot te veel aanbod en te weinig vraag. Renze koerste de brouwerij hier doorheen. Hij koos voor de persoonlijke aanpak, waardoor we nu een hechte band met onze afnemers hebben. Want het gaat niet alleen om verkopen, maar vooral om gunnen.

Greetje Kloosterman

Verkoop
Buiten – en binnendienst

+31 6 81 01 97 00
greetje@gruttepierbrouwerij.nl

Na het overleven van de pandemie en de opening van ons proeflokaal in Bartlehiem hebben wij een nieuwe kracht mogen verwelkomen in ons team: Greetje. Als enthousiaste nieuwkomeling in de bierwereld rondde zij in de zomer nog voordat zij bij ons ging beginnen de STiBON 1 bieropleiding af. Naast een heleboel administratieve zaken op kantoor zorgt zij tevens voor de zichtbaarheid van onze unieke locatie in Bartlehiem en zal zij zo nu en dan ook in het proeflokaal zelf te vinden zijn om alles te vertellen over de brouwerij, het brouwproces en ons bier.

Froukje van Wengerden

Proeflokaal reserveringen
Evenementen

+31 6 41 39 07 95
froukje@gruttepierbrouwerij.nl

Wat gebeurd er als je verliefd wordt op een brouwer? Dan wordt je automatisch ook een beetje verliefd op zijn bier! Frans & Froukje zijn naast partners in het leven, ook steeds meer partners in het reilen en zeilen op hun erf in Bartlehiem. Met haar achtergrond als documentairemaakster verzorgt zij alle fotografie op de website. Daarnaast runt zij vanaf heden alles wat er in en rondom het proeflokaal in Bartlehiem plaatsvindt. Hier zal zij ook met enige regelmaat speciale (culturele) evenementen organiseren, die te vinden zijn in onze evenementenkalender op de website.

Het Grutte Pier Team

Paul Bos

Magazijnmedewerker

Niels Hoekstra

Verkoop / Buitendienst

Julian Kotucha

Proeflokaal medewerker

Katarina Vaskova

Proeflokaal medewerker

Gerlandt Heeg

Proeflokaal medewerker

Karin Gottmer

Kantoor / Binnendienst

GRUTTE PIER BIJ JOU IN DE BUURT

BEZOEK ONS IN BARTLEHIEM