fbpx

Contact

Grutte Pier Brouwerij
Bartlehiem 23
9091 BH Wyns

info@gruttepierbrouwerij.nl

Bellen: 06 185 326 24
Whatsapp: 06 185 326 24

KANTOOR
Geopend maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.

PROEFLOKAAL & WINKEL
LET OP: Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen én de verbouwing van ons huidige proeflokaal is deze op dit moment helaas gesloten. Ook de winkel is gesloten, maar afhalen van vooraf geplaatste online bestellingen is wel mogelijk. De datum waarop wij weer opengaan is nog niet bekend. Maar wees niet getreurd want na de verbouwing zijn wij weer terug met een extra groot, gezellig én verwarmd proeflokaal!

WANDELEN

BOOT

BEL BUS

FIETS

AUTO

FRANS

Frans is de creatieve schepper van het verhaal en de visie rondom Grutte Pier en de brouwerij. Alle recepten – bieren vol smaak en karakter, toegankelijk voor iedereen – zijn van zijn hand. Door zijn ondernemerschap is de brouwerij geworden wat ze nu is. Zijn unieke kijk, enthousiasme en daadkracht zorgen ervoor dat Grutte Pier Brouwerij dé Friese brouwerij van dit moment is. Zijn koers komt voort uit dezelfde waarden als die van Grutte Pier destijds: kracht, vrijheid, onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en trots (al heeft Frans voor zover bekend nog nooit iemand een kopje kleiner gemaakt).

RENZE

Renze, de man met misschien wel het hoogste knuffelgehalte van Noord-Nederland, handelt vanuit zijn hart. Hij zorgt ervoor dat onze afnemers in het denken en doen van de brouwerij de waarden van Grutte Pier herkennen: kracht, vrijheid, onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en trots. Grutte Pier Brouwerij heeft al vele fasen gekend, van te veel vraag en te weinig aanbod tot te veel aanbod en te weinig vraag. Renze koerste de brouwerij hierdoorheen. Hij koos voor de persoonlijke aanpak, waardoor we nu een hechte band met onze afnemers hebben. Want het gaat niet alleen om verkopen, maar vooral om gunnen.

KARIN

Na 5 jaar brouwen is Grutte Pier Brouwerij reeds uitgegroeid tot vaste speler in de speciaalbier wereld en hebben wij een nieuwe kracht mogen verwelkomen in ons team: Karin. Als enthousiaste nieuwkomeling (en natuurlijk vooral: bierliefhebber) verzorgt zij niet alleen de klantenservice, de binnendienst en een hele hoop andere hand en spandiensten, ook is zij onze charmantste kelnerin en vertelt je alles wat je wilt weten over de speciaalbiertjes die je bij ons in Bartlehiem kunt komen proeven.

VERZAMELAARS

Grutte Pier Brouwerij hoort natuurlijk thuis in elke verzameling. Daarom helpen we graag een handje. Alle voorradige etiketten, viltjes en kroonkurken stellen we graag kosteloos ter beschikking. Verzamelitems kunnen worden aangevraagd door een voldoende gefrankeerde retourenvelop te sturen naar:

Felix Groenewoud
Dukdalf 7
8502 CB Joure