fbpx

Contactformulier

Naam(Vereist)

Openingstijden

KANTOOR

ma t/m vr
9 – 17 uur

WINKEL

ma t/m do
14:00 – 17:00 uur
vr, za & zo
14:00 uur – 20:00 uur

PROEFLOKAAL

vr, za & zo
14:00 – 20:00 uur
+ op aanvraag


Tijdens Kerst en Oud & Nieuw zijn wij gesloten van 23 december t/m 1 januari.

Adres

Grutte Pier Brouwerij
Bartlehiem 23
9091 BH Wyns

Grutte Pier Brouwerij
4.8
Gebaseerd op 115 beoordelingen
powered by Google
Toon van WeselToon van Wesel
09:38 09 Nov 22
Leuke plaats om bier te proeven, ook voor als er kinderen bij zijn.
Garbrand BakkerGarbrand Bakker
11:20 04 Nov 22
Een prachtig sfeervolle locatie waar heerlijk bier gebrouwen wordt.
S. PonsioenS. Ponsioen
12:37 14 Aug 22
Parel middenin het Friese landschap!Op minder dan een halfuurtje fietsen van Leeuwarden zit deze gezellige brouwerij met heel lekker bier (echt heel lekker, kom dus wel op de fiets). Heerlijk terras aan het water, waar je met warm weer lekker kan zwemmen. Heel vriendelijk en kundig personeel. Aanrader: de kaasplank!
Arjen BolierArjen Bolier
14:06 29 May 22
Mooie plek.heerlijk bier..misschien een idee om de borrel plank of eten wat uit te breiden.Maar het is natuurlijk wel een proef lokaal.Leuk lokaal.
K VerfK Verf
13:39 02 Apr 22
Prachtige plek om heerlijk een biertje te drinken! Nieuwe proeflokaal is erg mooi geworden. 🙂
Kenneth StruijkKenneth Struijk
08:01 24 Sep 21
Leuke locatie, je kan er lekker aan het water zitten. Met hele mooie vatgerijpte bieren (ook Brett-bieren). Deze ook allemaal uit de shop meegenomen naar huis om te proeven!
Bart van de WeijerBart van de Weijer
19:32 15 Aug 21
Wat een top locatie! Heerlijke bieren, heel veel keuze. Brouwer neemt de tijd voor je! Wij hebben echt genoten!
js_loader

Contactpersonen

Frans Filius

Mede-eigenaar
Creatief Directeur

+31 6 81 51 78 44
frans@gruttepierbrouwerij.nl

Frans is de creatieve schepper van het verhaal en de visie rondom Grutte Pier en de brouwerij. Alle recepten – bieren vol smaak en karakter, toegankelijk voor iedereen – zijn van zijn hand. Door zijn ondernemerschap is de brouwerij geworden wat ze nu is. Zijn unieke kijk, enthousiasme en daadkracht zorgen ervoor dat Grutte Pier Brouwerij dé Friese brouwerij van dit moment is. Zijn koers komt voort uit dezelfde waarden als die van Grutte Pier destijds: kracht, vrijheid, onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en trots (al heeft Frans voor zover bekend nog nooit iemand een kopje kleiner gemaakt).

Renze Bil

Mede – eigenaar
Verkoop / Buitendienst

+31 6 21 83 48 81
renze@gruttepierbrouwerij.nl

Renze, de man met misschien wel het hoogste knuffelgehalte van Noord-Nederland, handelt vanuit zijn hart. Hij zorgt ervoor dat onze afnemers in het denken en doen van de brouwerij de waarden van Grutte Pier herkennen: kracht, vrijheid, onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en trots. Grutte Pier Brouwerij heeft al vele fasen gekend, van te veel vraag en te weinig aanbod tot te veel aanbod en te weinig vraag. Renze koerste de brouwerij hier doorheen. Hij koos voor de persoonlijke aanpak, waardoor we nu een hechte band met onze afnemers hebben. Want het gaat niet alleen om verkopen, maar vooral om gunnen.

Greetje Kloosterman

Verkoop
Buiten – en binnendienst

+31 6 81 01 97 00
greetje@gruttepierbrouwerij.nl

Na het overleven van de pandemie en de opening van ons proeflokaal in Bartlehiem hebben wij een nieuwe kracht mogen verwelkomen in ons team: Greetje. Als enthousiaste nieuwkomeling in de bierwereld rondde zij in de zomer nog voordat zij bij ons ging beginnen de STiBON 1 bieropleiding af. Naast een heleboel administratieve zaken op kantoor zorgt zij tevens voor de zichtbaarheid van onze unieke locatie in Bartlehiem en zal zij zo nu en dan ook in het proeflokaal zelf te vinden zijn om alles te vertellen over de brouwerij, het brouwproces en ons bier.

Froukje van Wengerden

Proeflokaal reserveringen
Evenementen

+31 6 41 39 07 95
froukje@gruttepierbrouwerij.nl

Wat gebeurt er als je verliefd wordt op een brouwer? Dan word je automatisch ook een beetje verliefd op zijn bier! Frans & Froukje zijn naast partners in het leven, ook steeds meer partners in het reilen en zeilen op hun erf in Bartlehiem. Met haar achtergrond als documentairemaakster verzorgt zij alle fotografie op de website. Daarnaast runt zij vanaf heden alles wat er in en rondom het proeflokaal in Bartlehiem plaatsvindt. Hier zal zij ook met enige regelmaat speciale (culturele) evenementen organiseren, die te vinden zijn in onze evenementenkalender op de website.

Het Grutte Pier Team

Paul Bos

Magazijnmedewerker

Niels Hoekstra

Verkoop / Buitendienst

Julian Kotucha

Proeflokaal medewerker

Katarina Vaskova

Proeflokaal medewerker

Gerlandt Heeg

Proeflokaal medewerker

Karin Gottmer

Kantoor / Binnendienst

Winkelwagen
Scroll naar top