fbpx

WIJ ZOEKEN NOG MEDEWERKERS VOOR HET PROEFLOKAAL

Ons proeflokaal in Bartlehiem. Een vrijplaats voor creativiteit, ontmoeting en bijzonder bier. Aan de Dokkumer Ee, omringd door weilanden en natuur.

Iets meer dan twee jaar geleden zijn we begonnen met ons proeflokaal. Volle terrassen. Zwoele BBQ avonden. Yoga bij zonsondergang. Van gepassioneerde eenlingen tot grote groepen. Dit alles met de gemene deler: Grutte Pier Bier. Wij zoeken enthousiaste mensen die ons team willen komen versterken voor in ieder geval deze zomer.

WERKZAAMHEDEN

Je ondersteunt in het proeflokaal op zaterdag en/of zondag en soms ook tijdens feestdagen of bijzondere evenementen. Je bent in staat om zelfstandig de bar, winkel en keuken te bedienen.

WIJ BIEDEN

We zijn een inspirerende werkplek binnen een jong en dynamisch bedrijf. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om te leren over bier, van de productie tot en met het proeven. We bieden ruimte voor creativiteit en vernieuwende ideeën.

Naast de reguliere weekenden kun je ook tijdens bijzondere evenementen (denk aan bieryoga, BBQ, een bruiloft of een cultureel evenement) werken.

WIJ VRAGEN

Je hebt passie voor bier, of de wil om hierover alles te ontdekken. Je bent positief en klantvriendelijk ingesteld. Je hebt ervaring in of affiniteit met horeca. Je vindt het leuk om in een team te werken. En je bent beschikbaar op zaterdag en zondag.

Het aantal uren kan erg verschillen, wij zullen je op 1 á 2 dagen per week nodig hebben.

SOLLICITEER

Ben jij degene die deze zomer ons team wil versterken? Mail dan je motivatie naar julian@gruttepierbrouwerij.nl of bel met: 058 230 3000.

Scroll naar boven