fbpx

WIJ ZOEKEN MEDEWERKERS VOOR HET PROEFLOKAAL

Ons proeflokaal in Bartlehiem. Een vrijplaats voor creativiteit, ontmoeting en bijzonder bier. Aan de Dokkumer Ee, omringd door weilanden en natuur.

Iets meer dan een jaar geleden zijn we begonnen met ons proeflokaal. Volle terrassen. Zwoele BBQ avonden. Yoga bij zonsondergang. Van gepassioneerde eenlingen tot grote groepen. Dit alles met de gemene deler: Grutte Pier Bier. Wij zoeken enthousiaste mensen die ons team willen komen versterken.

WERKZAAMHEDEN

Je werkt in een duo in het proeflokaal op zaterdag en zondag en soms ook tijdens feestdagen of bijzondere evenementen. Je bent in staat om zelfstandig de bar, winkel, keuken en het magazijn te bedienen. Je geeft proeverijen aan zowel kleine als grote groepen. Je denkt en werkt mee aan nieuwe initiatieven om bier te ervaren.

WIJ BIEDEN

We zijn een inspirerende werkplek binnen een jong en dynamisch bedrijf. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om te leren over bier, van de productie tot en met het proeven. We bieden ruimte voor creativiteit en vernieuwende ideeën.

Naast de reguliere weekenden kun je ook tijdens bijzondere evenementen (denk aan bieryoga, BBQ, een bruiloft of een cultureel evenement) werken.

WIJ VRAGEN

Je hebt passie voor bier, of de wil om hierover alles te ontdekken. Je kan de verantwoordelijkheid dragen voor het opstarten en afsluiten van het proeflokaal. In het proeflokaal weet je hoe je voor de bar, de keuken én de winkel zorg moet dragen. Je bent positief en klantvriendelijk ingesteld. Je hebt ervaring in of affiniteit met horeca. Je vindt het leuk om in een team te werken. Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag.

SOLLICITEER

Ben jij degene die samen met ons Grutte Pier Team het proeflokaal tot een nog groter succes kan maken? Mail dan je motivatie naar froukje@gruttepierbrouwerij.nl of bel met: 0641390795.

Scroll naar boven