fbpx

PROEFLOKAAL

BEZOEK ONS PROEFLOKAAL

Een ruimte midden in de natuur. Omringd door weilanden, bomen, bloemen, water, zon, mensen, dieren en miljoenen micro-organismen. En natuurlijk hét beroemde bruggetje van Bartlehiem. Brouwboerderij Bartlehiem is een plek waar wij lokale ingrediënten tot unieke bieren brouwen.

Kom hier onze bieren proeven. Buiten, aan het water, met een houtvuurtje erbij of binnen, te midden van de ketels en houten vaten. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag zijn we open en kun je bij ons heerlijke bieren drinken of bijvoorbeeld een proefplankje van 4 verschillende bieren bestellen. Uiteraard hebben we ook lokale hapjes die uitstekend passen bij de bieren.

WINKEL
Geopend van maandag tot en met donderdag van 14.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 20.00 uur.

PROEFLOKAAL
Geopend vrijdag, zaterdag en zondag van 14:00 uur tot 20:00 uur.

 • BELEEF BIER – BIERBBQ

  ,

  BELEEF BIER – BIERBBQ

  Zondag 15 augustus van 16:00 tot 19:00. De perfectie combinatie, bier en bbq. Een professionele Pitmaster komt naar Bartlehiem om voor jou te koken. Menu staat nog niet vast maar hieronder een idee: WARM GEROOKTE ZALM met dillesaus op zuurdesem toast CHEESEBURGER SLIDERS op een broodje met sla en burgersaus SPARERIBS voorzien van Burning Baarch BBQ rub en afgelakt met een Jack Daniels glaze BUFFALO CHICKENWINGS geserveerd met blue cheese dip/hot sauce KOOLSALADE met witte kool, wortel, sjalotjes en een yoghurtdressing GEGRILDE COURGETTE EN AUBERGINE geserveerd met salsa verde FRISSE KOMKOMMERSALADE met ui en paprika AARDAPPELSALADE met uitgebakken spekjes en bosuitjes Daarbij zorgen wij voor heerlijke bieren die perfect passen bij de gerechten. Je betaald vooraf voor de bbq en de prijs is exclusief de bieren. De BIERBBQ is buiten, bij mooi weer is dat natuurlijk heerlijk, bij iets minder weer is een warme jas dus gewenst, bij super slecht weer gaan we naar binnen maar zal de beleving dus iets anders zijn, bij onmogelijk weer zal het niet door gaan.
  From: 30,00
 • BELEEF BIER – BIERYOGA

  ,

  BELEEF BIER - BIERYOGA

  Onder begeleiding van yogadocent Maikel van ‘De Inspiratieplek’ ga je een ontspannen yogales volgen waarbij je de technieken van yoga gaat gebruiken om het bier te proeven. Heb je altijd al eens yoga willen doen, maar zit je liever in de kroeg? Of ben je als yogabeoefenaar toch wel erg nieuwsgierig hoe dit samengaat met bier proeven? Boek dan deze bieryoga les. WAT: Yoga van Maikel met bierproeverij van Grutte Pier Brouwerij (4 proefglaasjes) WAAR: Grutte Pier Brouwerij buitenterrein - Bartlehiem 23 te Wyns WANNEER: Zondagmiddag van 15:00 - 16:00 uur (data zie agenda hieronder) WIE: Iedereen die nieuwsgierig is naar yoga en bier proeven! KOSTEN: € 19,50 (inclusief bierproeverij) MEENEMEN: Yogamat, handdoek, makkelijk zittende kleding
  From: 19,50

SPECIALE ACTIVITEITEN