fbpx

Pre-order vatgerijpte bieren

PRE-ORDER ONZE VATGERIJPTE BIEREN

De vaten zijn gevuld, het aftellen is begonnen. Aangezien de vatgerijpte bieren na het afvullen vrijwel meteen uitverkocht zijn kan je deze bieren vooraf reserveren zodat je zeker bent van een fles van deze heerlijke bieren. Na het bestellen ontvang je een code voor jouw gereserveerde fles. Zodra die fles is afgevuld ontvang je een email zodat je weet dat je je fles kan laten bezorgen of afhalen, met je code zet je de reservering om in een bestelling (dit moet binnen 3 maanden). Genieten maar!

 • Sold out

  PRE-ORDER – VATGERIJPT #06 TRIPEL CHARDONNAY

  ,

  PRE-ORDER - VATGERIJPT #06 TRIPEL CHARDONNAY

  De Grutte Pier Tripel ligt te rijpen op een Chardonnay vat van 225 liter. Hier zullen ongeveer 600 flessen van afgevuld worden. We verwachten dit bier in Mei te kunnen afvullen. Na het bestellen ontvang je een code die je moet bewaren tot dat het bier afgevuld en klaar is. Je krijgt dan een email en kan dan gratis deze fles bestellen in de winkel, eventueel nog producten toevoegen en het pakket laten bezorgen of afhalen. Afhankelijk van je bestelling betaal je dan nog verzendkosten. Je moet dan je fles binnen 3 maanden bestellen.
  5,50
 • Sold out

  PRE-ORDER – VATGERIJPT #07 TRIPEL CABERNET SAUVIGNON

  PRE-ORDER - VATGERIJPT #07 TRIPEL CABERNET SAUVIGNON

  De Grutte Pier Tripel ligt te rijpen op een Cabernet Sauvignon vat van 225 liter. Hier zullen ongeveer 600 flessen van afgevuld worden. We verwachten dit bier in Mei te kunnen afvullen. Na het bestellen ontvang je een code die je moet bewaren tot dat het bier afgevuld en klaar is. Je krijgt dan een email en kan dan gratis deze fles bestellen in de winkel, eventueel nog producten toevoegen en het pakket laten bezorgen of afhalen. Afhankelijk van je bestelling betaal je dan nog verzendkosten. Je moet dan je fles binnen 3 maanden bestellen.
  5,50
 • PRE-ORDER – VATGERIJPT #08 QUADRUPEL CABERNET SAUVIGNON

  PRE-ORDER - VATGERIJPT #08 QUADRUPEL CABERNET SAUVIGNON

  De Grutte Pier Quadrupel ligt te rijpen op een Cabernet Sauvignon vat van 225 liter. Hier zullen ongeveer 600 flessen van afgevuld worden. We verwachten dit bier na Juli te kunnen afvullen. Na het bestellen ontvang je een code die je moet bewaren tot dat het bier afgevuld en klaar is. Je krijgt dan een email en kan dan gratis deze fles bestellen in de winkel, eventueel nog producten toevoegen en het pakket laten bezorgen of afhalen. Afhankelijk van je bestelling betaal je dan nog verzendkosten. Je moet dan je fles binnen 3 maanden bestellen.
  6,00
 • PRE-ORDER – VATGERIJPT #09 RIS SAUTERNES

  PRE-ORDER - VATGERIJPT #09 RIS SAUTERNES

  De Grutte Pier Russian Imperial Stout (kracht in de nacht) ligt te rijpen op een Sauternes vat van 225 liter. Hier zullen ongeveer 600 flessen van afgevuld worden. Sauternes is de bekendste zoete wijn uit Bordeaux, misschien wel de bekendste dessertwijn ter wereld We verwachten dit bier na Augustus te kunnen afvullen. Na het bestellen ontvang je een code die je moet bewaren tot dat het bier afgevuld en klaar is. Je krijgt dan een email en kan dan gratis deze fles bestellen in de winkel, eventueel nog producten toevoegen en het pakket laten bezorgen of afhalen. Afhankelijk van je bestelling betaal je dan nog verzendkosten. Je moet dan je fles binnen 3 maanden bestellen.
  7,00
 • PRE-ORDER – VATGERIJPT #10 GERSTEWIJN SAUTERNES

  PRE-ORDER - VATGERIJPT #10 GERSTEWIJN SAUTERNES

  De Grutte Pier Gerstewijn ligt te rijpen op een Sauternes vat van 225 liter. Hier zullen ongeveer 600 flessen van afgevuld worden. Sauternes is de bekendste zoete wijn uit Bordeaux, misschien wel de bekendste dessertwijn ter wereld We verwachten dit bier na Augustus te kunnen afvullen. Na het bestellen ontvang je een code die je moet bewaren tot dat het bier afgevuld en klaar is. Je krijgt dan een email en kan dan gratis deze fles bestellen in de winkel, eventueel nog producten toevoegen en het pakket laten bezorgen of afhalen. Afhankelijk van je bestelling betaal je dan nog verzendkosten. Je moet dan je fles binnen 3 maanden bestellen.
  8,00
 • PRE-ORDER – VATGERIJPT #11 RIS AGUARDIENTE

  PRE-ORDER - VATGERIJPT #11 RIS AGUARDIENTE

  De Grutte Pier Russian Imperial Stout (kracht in de nacht) ligt te rijpen op een Aguardiente vat van 225 liter. Hier zullen ongeveer 600 flessen van afgevuld worden. We verwachten dit bier na Augustus te kunnen afvullen. Na het bestellen ontvang je een code die je moet bewaren tot dat het bier afgevuld en klaar is. Je krijgt dan een email en kan dan gratis deze fles bestellen in de winkel, eventueel nog producten toevoegen en het pakket laten bezorgen of afhalen. Afhankelijk van je bestelling betaal je dan nog verzendkosten. Je moet dan je fles binnen 3 maanden bestellen.
  7,00
 • PRE-ORDER – VATGERIJPT #12 DIKKE STOUT AGUARDIENTE

  PRE-ORDER - VATGERIJPT #12 DIKKE STOUT AGUARDIENTE

  Onze dikke stout ligt te rijpen op een Aguardiente vat van 225 liter. Hier zullen ongeveer 600 flessen van afgevuld worden. We verwachten dit bier na Augustus te kunnen afvullen. Na het bestellen ontvang je een code die je moet bewaren tot dat het bier afgevuld en klaar is. Je krijgt dan een email en kan dan gratis deze fles bestellen in de winkel, eventueel nog producten toevoegen en het pakket laten bezorgen of afhalen. Afhankelijk van je bestelling betaal je dan nog verzendkosten. Je moet dan je fles binnen 3 maanden bestellen.
  7,00
 • PRE-ORDER – VATGERIJPT #13 QUADRUPEL AGUARDIENTE

  PRE-ORDER - VATGERIJPT #13 QUADRUPEL AGUARDIENTE

  De Grutte Pier Quadrupel ligt te rijpen op een Aguardiente vat van 225 liter. Hier zullen ongeveer 600 flessen van afgevuld worden. We verwachten dit bier na Augustus te kunnen afvullen. Na het bestellen ontvang je een code die je moet bewaren tot dat het bier afgevuld en klaar is. Je krijgt dan een email en kan dan gratis deze fles bestellen in de winkel, eventueel nog producten toevoegen en het pakket laten bezorgen of afhalen. Afhankelijk van je bestelling betaal je dan nog verzendkosten. Je moet dan je fles binnen 3 maanden bestellen.
  7,00
 • PRE-ORDER – VATGERIJPT #14 GERSTWIJN RUM

  PRE-ORDER - VATGERIJPT #14 GERSTWIJN RUM

  De Grutte Pier Gerstewijn ligt te rijpen op een Rum vat van 225 liter. Hier zullen ongeveer 600 flessen van afgevuld worden. We verwachten dit bier na Augustus te kunnen afvullen. Na het bestellen ontvang je een code die je moet bewaren tot dat het bier afgevuld en klaar is. Je krijgt dan een email en kan dan gratis deze fles bestellen in de winkel, eventueel nog producten toevoegen en het pakket laten bezorgen of afhalen. Afhankelijk van je bestelling betaal je dan nog verzendkosten. Je moet dan je fles binnen 3 maanden bestellen.
  8,00
 • PRE-ORDER – VATGERIJPT #15 DIKKE STOUT RUM

  PRE-ORDER - VATGERIJPT #15 DIKKE STOUT RUM

  Onze Dikke Stout ligt te rijpen op een Rum vat van 225 liter. Hier zullen ongeveer 600 flessen van afgevuld worden. We verwachten dit bier na Augustus te kunnen afvullen. Na het bestellen ontvang je een code die je moet bewaren tot dat het bier afgevuld en klaar is. Je krijgt dan een email en kan dan gratis deze fles bestellen in de winkel, eventueel nog producten toevoegen en het pakket laten bezorgen of afhalen. Afhankelijk van je bestelling betaal je dan nog verzendkosten. Je moet dan je fles binnen 3 maanden bestellen.
  8,00
 • PRE-ORDER – VATGERIJPT #16 QUADRUPEL RUM

  PRE-ORDER - VATGERIJPT #16 QUADRUPEL RUM

  De Grutte Pier Quadrupel ligt te rijpen op een Rum vat van 225 liter. Hier zullen ongeveer 600 flessen van afgevuld worden. We verwachten dit bier na Augustus te kunnen afvullen. Na het bestellen ontvang je een code die je moet bewaren tot dat het bier afgevuld en klaar is. Je krijgt dan een email en kan dan gratis deze fles bestellen in de winkel, eventueel nog producten toevoegen en het pakket laten bezorgen of afhalen. Afhankelijk van je bestelling betaal je dan nog verzendkosten. Je moet dan je fles binnen 3 maanden bestellen.
  7,00
 • PRE-ORDER – VATGERIJPT #17 GERSTEWIJN PORT

  PRE-ORDER - VATGERIJPT #17 GERSTEWIJN PORT

  De Grutte Pier Gerstewijn ligt te rijpen op een Port Tawny vat van 225 liter. Hier zullen ongeveer 600 flessen van afgevuld worden. We verwachten dit bier na Augustus te kunnen afvullen. Na het bestellen ontvang je een code die je moet bewaren tot dat het bier afgevuld en klaar is. Je krijgt dan een email en kan dan gratis deze fles bestellen in de winkel, eventueel nog producten toevoegen en het pakket laten bezorgen of afhalen. Afhankelijk van je bestelling betaal je dan nog verzendkosten. Je moet dan je fles binnen 3 maanden bestellen.
  9,00
 • PRE-ORDER – VATGERIJPT #18 QUADRUPEL PORT

  PRE-ORDER - VATGERIJPT #18 QUADRUPEL PORT

  De Grutte Pier Quadrupel ligt te rijpen op een Port Tawny vat van 225 liter. Hier zullen ongeveer 600 flessen van afgevuld worden. We verwachten dit bier na Augustus te kunnen afvullen. Na het bestellen ontvang je een code die je moet bewaren tot dat het bier afgevuld en klaar is. Je krijgt dan een email en kan dan gratis deze fles bestellen in de winkel, eventueel nog producten toevoegen en het pakket laten bezorgen of afhalen. Afhankelijk van je bestelling betaal je dan nog verzendkosten. Je moet dan je fles binnen 3 maanden bestellen.
  8,00
 • PRE-ORDER – VATGERIJPT #19 DIKKE STOUT PORT

  PRE-ORDER - VATGERIJPT #19 DIKKE STOUT PORT

  Onze dikke stout ligt te rijpen op een Port Tawny vat van 225 liter. Hier zullen ongeveer 600 flessen van afgevuld worden. We verwachten dit bier na Augustus te kunnen afvullen. Na het bestellen ontvang je een code die je moet bewaren tot dat het bier afgevuld en klaar is. Je krijgt dan een email en kan dan gratis deze fles bestellen in de winkel, eventueel nog producten toevoegen en het pakket laten bezorgen of afhalen. Afhankelijk van je bestelling betaal je dan nog verzendkosten. Je moet dan je fles binnen 3 maanden bestellen.
  9,00
 • Sold out

  PRE-ORDER – VATGERIJPT #06 T/M #19

  PRE-ORDER – VATGERIJPT #06 T/M #19

  5,509,00