fbpx

Groepen & Proeverij op maat

Groepen

Organiseer je een bedrijfsuitje, verjaardag, vergadering, bruiloft of wil je gewoon meer weten over bier? Dan zorgen wij in Bartlehiem voor een onvergetelijke middag of avond samen. Strijk neer in ons proeflokaal, binnen tussen de houten tonnen of buiten, naast een houtvuur aan het water. Dit alles is ook mogelijk onder de professionele begeleiding van Internationaal Biersommelier Jan Nota, ook wel de BierTroubadour genoemd. Hij laat je graag al onze bieren proeven, vertelt over de oorsprong, laat je kennismaken met de échte Grutte Pier en zingt ook nog liedjes over dit mooie gerstenat. Of strijk neer voor een compleet verzorgd Diner, waarbij Folkert van de Burning Baarch of Wesley van Pizza met Pazzi speciaal voor jullie komt buitenkoken op ons erf.

Meer informatie

Meer informatie en reserveren kan via:
E-mail: proeflokaal@gruttepierbrouwerij.nl
Telefoon / WhatsApp: 06 – 185 326 24

Zaalcapaciteit (zittend binnen)

Zolder: 50 personen
Zaal beneden: 70 personen
Scheepsatelier Eestroom: 70 personen

Proeverij op maat

Ken jij de ingrediënten die we gebruiken om onze heerlijke bieren te maken? Weet je waarom een stout bijna zwart van kleur is, waarom een dubbel zoetig smaakt en wat een koffiefilter met bier te maken heeft? En ben je bekend met het fenomeen bierstachelen of Bière Flambee? Je gaat een opbouw van bekende bierstijlen proeven. Hierbij krijg je uitleg over de herkomst van het type, de bereiding, het schenken én het drinken. Ook serveren wij heerlijke hapjes die perfect passen bij de bieren. 

Dit alles is ook mogelijk onder de professionele begeleiding van Internationaal Biersommelier Jan Nota, ook wel de BierTroubadour genoemd. Hij laat je graag al onze bieren proeven, vertelt over de oorsprong, laat je kennismaken met de échte Grutte Pier en zingt ook nog liedjes over dit mooie gerstenat.

Duur: ca. 2,5 uur (in overleg ook mogelijk buiten openingstijden).
Kosten op basis van 25 personen (bij meer of minder personen kunnen de kosten iets wijzigen):
In Bartlehiem met Jan Nota: vanaf € 40,00 per persoon, inclusief 6 bieren, borrelplank en live-muziek (in de weekenden geldt hiervoor een meerprijs van 100 euro op het totaal).

Bier & BBQ

Kom gezellig BBQ-en bij de Grutte Pier Brouwerij in Bartlehiem! Folkert van de Burning Baarch is een ambachtelijke BBQ cateraar met een passie voor koken op open vuur. Op zijn hout- en houtskool gestookte smokers en grills worden gerechten van begin tot eind vers bereid. Hierbij maakt hij gebruik van de beste natuurlijke, en zoveel mogelijk lokale producten en ingrediënten. Smaak, geur en beleving van bier en BBQ komen samen!

Minimaal 25 personen.
In overleg ook mogelijk buiten openingstijden.
De kosten variëren afhankelijk van het menu dat je kiest.
Overleg met ons en vraag naar de mogelijkheden.

Bier & Pizza

Napolitaanse pizza’s eten op het Friese platteland! Wesley van Pizza met Pazzi serveert een traditionele pizzaproeverij met verse houtgestookte pizza’s die ter plekke worden bereid. Traditionele Italiaanse ingrediënten, vers deeg en goede olijfolie vormen de basis van dit feestmaal dat je doet watertanden. Neem plaats aan de lange tafels, smul van de traditionele pizza’s en een heerlijke tiramisu en het italië-gevoel is compleet!

Minimaal 50 personen.
In overleg ook mogelijk buiten openingstijden.
De kosten variëren afhankelijk van het menu dat je kiest.
Overleg met ons en vraag naar de mogelijkheden.