fbpx

Nachtkijkers

NACHTKIJKERS

Begin de dag met een energieke workshop Bieryoga, stap aan boord van het schip voor een verrassend filmprogramma, duik tussendoor nog even de Dokkumer Ee in en geniet onderweg van een lekkere Grutte Pier op het terras. Tijdens het Nachtkijkers festival bij de Grutte Pier Brouwerij valt er van alles te beleven. Om de dag compleet te maken zorgen we voor live-muziek, filmquiz, kampvuur en een traditionele Napolitaanse Pizzaproeverij. Kortom: Nachtkijkers bij de Grutte Pier Brouwerij wordt één groot, zomers, feestelijk samenzijn!

PRAKTISCH

Zaterdag 20 augustus
Van 13 tot 01 uur
€22,50 of €37,50 (inclusief pizzaproeverij)

Scroll naar beneden om een indruk te krijgen van wat je kunt verwachten. Of boek gelijk je ticket. Vragen? Contact Froukje via froukje@gruttepierbrouwerij.nl of +31 6 41 39 07 95.

 

FILMS KIJKEN IN HET SCHIP

Duik in het scheepsruim en ontdek welke films er dit jaar op het Nachtkijkers programma staan. Er is voor ieder wat wils: docu, fictie, traag, komisch of romantisch. Dompel je onder in de wereld van film. 

BIERYOGA

Ben jij een echte kroegtijger, maar stiekem ook wel benieuwd hoe het voelt om een yoga-hippie te zijn? Of ben je als ervaren yogi op zoek naar een nieuwe manier om nog meer ontspanning te ervaren? Doe dan mee met deze unieke workshop. Onder begeleiding van yogadocent Maikel van ‘De Inspiratieplek’ ga je een ontspannen yogales volgen waarbij de kunsten van het yoga beoefenen en het bier proeven op een wonderlijke manier samenkomen.

LIVE-MUZIEK

Een dagje Nachtkijkers is natuurlijk niet compleet zonder muziek. Dus hebben we iets heel bijzonders voor jullie geregeld: muzikanten vanaf het water. Ja, je leest het goed: de dames en heren van de Drijfintour komen ons met hun instrumenten vergezellen! Sofie Denise, Tim Kerssies, Robin Yzerman en Jens Wierckx. En voor de gelegenheid nemen we ook Timo de Jong mee! (je weet wel, die uit het glamourous Meppel).

PIZZAPROEVERIJ

Napolitaanse pizza’s eten op het Friese platteland! Wesley van Pizza met Pazzi serveert een traditionele pizzaproeverij met verse houtgestookte pizza’s die ter plekke worden bereid. Traditionele Italiaanse ingrediënten, vers deeg en goede olijfolie vormen de basis van dit feestmaal dat je doet watertanden. Neem plaats aan de lange tafels, smul van de traditionele pizza’s en het Italiaanse gevoel is compleet!

FILMQUIZ, KAMPVUUR, BIER & ZWEMMEN

Maar natuurlijk is dat nog lang niet alles. Voor de liefhebber is er ook weer een ondoenlijke filmquiz en zodra het donker wordt steken we het kampvuur weer aan. Daarnaast kun je bij mooi weer in het water plonsen en als we geluk hebben van het zonnetje genieten. En we verzinnen vast nog meer leuks! Laat je verrassen tijdens het Nachtkijkers Festival bij de Grutte Pier Brouwerij.