fbpx

Seizoensbieren & Specials

Seizoensbieren & Specials

Van een LENTEBIER in het voorjaar tot een BOCK in het najaar, van een krachtig FRIES HELDEN STOUT tot een zoetige HONING TRIPEL en van een FRIESE BOEZEM gemaakt van Fries regenwater tot een KVEIK met een bijzonder etiket. Naast de basisbieren en de speciale vatgerijpte bieren brouwen wij een rijk aantal eenmalige bieren, seizoensbrouwsels en specials.

Sommige bieren zijn altijd verkrijgbaar, anderen komen tot stand door middel van een samenwerking en zijn eenmalig verkrijgbaar. Houd onze webshop en social media in de gaten om op de hoogte te blijven van ons huidige assortiment.

Samenwerking met een Kunstenaar

Ieder jaar ontwikkelen wij een speciaal bier in samenwerking met een lokale kunstenaar/kunstenares. Het idee: onze brouwer ontwikkelt een bier geïnspireerd op de stijl van de kunstenaar, de kunstenaar op zijn of haar beurt is geheel vrij om het etiket te ontwerpen naar eigen smaak. Zo ontstaat er een kruisbestuiving tussen beiden, een nieuw bier met een uniek etiket!

De 538 (538 jaar na de geboorte van Grutte Pier), de 539 én de 540 zijn reeds tot stand gekomen in samenwerking met Kasper van Dijk (scratchboard artist), Bonny Dijkstra (schilder) en Heleen Haijtema (fotograaf). Bekijk het filmpje over Kasper hiernaast en koop de 540 hier in onze webshop!

SEIZOENSBIEREN & SPECIALS

LENTEBIER

KRACHT IN DE NACHT

FRIESE BOEZEM

BOCK

JÛKELBURD

SKERNE WIEBE